Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ocak 09, 2009, 12:55:43 ÖÖ

*~ Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 ~*
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 16
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3  (Okunma Sayısı 7355 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
San'chez Nefron

*

[Tecrübe Puanı] +5/-3
Array

'GeneraL*'

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2008, 08:40:46 ÖS »

Ya bu sansar kim daha dünkü çocuk dün boktu bugun koktu rapi öğrendiği adamlara diss atar oldu olcak iş değil tam bir ahmaklık çömez yaa
çocuk dedigin adamın 20 ye yakın albümü oldu koçum sagoyuda yıkacak potansiyel var bu adamda yaşı daha 19 rap le büyümüş adam sago gibi tarz sıkıntısı çekmiyor ilk önce küfürle başladı baktı dinleyen yok hemen karamsarlıga soyundu en sonda ne yaptıgını herkes gördü aynı beatler hangi dile ait oldugunu çözmedigimiz sözler 20 ytl den çıkar albümü sat 15-20 bin bul yolunu oh ne ala ee şimdi napıyor önüne gelene dava açıyor eger midene dokunuyorsa bırakırsın bu işi bilenler hissedenler yapar sansar a kefilim sagoyu her türlü anlayan anladı   Cool

+1 İbrahim abi haklısın

Merak etme zenci dostum gün gelecek beyazlarda bizi anlıyacak
Manyak Mod
*

View Profile
Re: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3
+ Posted on: Ocak 09, 2009, 12:55:43 ÖÖ ;

Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar

kayit
Anahtar Kelimeler: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 dissleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 rap indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 album indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 mp3 leri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 download, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videolari, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 resimleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 haber, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 yukle, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videosu, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
UFUK

*

[Tecrübe Puanı] +35/-5
Array

OSLEM

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« Yanıtla #11 : Temmuz 02, 2008, 08:45:31 ÖS »

Ya bu sansar kim daha dünkü çocuk dün boktu bugun koktu rapi öğrendiği adamlara diss atar oldu olcak iş değil tam bir ahmaklık çömez yaa
boynuz kulağı geçer!!! Cool

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ibrahim

*

[Tecrübe Puanı] +65535/-65535
Array

[Kurban OluRum HerBişeyime:) ]

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2008, 08:47:11 ÖS »

ayrıca sansar  ın piyasa yada ünlü olma kaygısı yok sagonun fanları kadar fanı var belki daha da fazladır son olaylardan sonra yerlatında kaldıgı sürece daha da artacaktır bekleyin ve görün

:S
Producer

Durumum:

« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2008, 08:48:56 ÖS »

küfür yasak diye 50 keremi dicez geri****
De Kardeşim Sonuna Kadar Arkandayız Çok mutlu Ama Adminede o Laf Denmezki.
raplitik

*

[Tecrübe Puanı] +0/-0
Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2008, 08:52:45 ÖS »

süperr 10 sun sansar sıkıosa kendiside yassın Çok mutlu  Deli
Producer

Durumum:

« Yanıtla #15 : Temmuz 02, 2008, 08:58:45 ÖS »

Sago Yazmaz Bence Mahkemeye Verir. :tutNeyse  Burdan Sagopa Kajmere Sesleniyorum Millete Laf Atıyorsun Ondan Sonra Mahkemeye Veriyorsun.Madem Rapcisin Mikrofondaki Hünerini Göster Laf Atıp Kaçma. Cartelinde Arkasından Laf Attı Murat Korkmaz Dissledi Sagopayı Ondan Sonra Sagopa Yine Sustu.Acaba Niye Mahkemeye Vermedi ?
UFUK

*

[Tecrübe Puanı] +35/-5
Array

OSLEM

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« Yanıtla #16 : Temmuz 02, 2008, 09:06:16 ÖS »

Sago Yazmaz Bence Mahkemeye Verir. :tutNeyse  Burdan Sagopa Kajmere Sesleniyorum Millete Laf Atıyorsun Ondan Sonra Mahkemeye Veriyorsun.Madem Rapcisin Mikrofondaki Hünerini Göster Laf Atıp Kaçma. Cartelinde Arkasından Laf Attı Murat Korkmaz Dissledi Sagopayı Ondan Sonra Sagopa Yine Sustu.Acaba Niye Mahkemeye Vermedi ?
belkide  dili  tutulmuştur :pn

Producer

Durumum:

« Yanıtla #17 : Temmuz 02, 2008, 09:08:34 ÖS »

Yok Sesi Kısılmıştır. :rap Bak Ses Çıkmıyor.
UFUK

*

[Tecrübe Puanı] +35/-5
Array

OSLEM

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« Yanıtla #18 : Temmuz 02, 2008, 09:18:00 ÖS »

Yok Sesi Kısılmıştır. :rap Bak Ses Çıkmıyor.
öyle deyince acıdım adama çook mu yüklendik? :opps

ibrahim

*

[Tecrübe Puanı] +65535/-65535
Array

[Kurban OluRum HerBişeyime:) ]

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #19 : Temmuz 02, 2008, 09:20:07 ÖS »

eve bi stüdyo kurimde ilk epm de sagoya 999 dk diss atacam benide mahkemeye ver sago :ddd :ddd :ddd ortam çocugu oldu sago pit10 unda geçti :ddd :ddd

:S
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 16
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Konular da Dikkatini Çekebilir
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Sansar - Söz Verdim Mp3 Mp3 ibrahim 0 253 Son Mesaj Haziran 04, 2008, 05:41:52 ÖS
Gönderen: ibrahim
Sansar Salvo - Söz Verdim Şarkı Sözleri ƧƬӨЩΛЩΛΥ 0 163 Son Mesaj Haziran 04, 2008, 06:13:56 ÖS
Gönderen: ƧƬӨЩΛЩΛΥ
Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Şarkı Sözleri « 1 2 3 » ibrahim 25 1247 Son Mesaj Temmuz 05, 2008, 09:26:41 ÖÖ
Kurşun - Gözüm Üstünüzde [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 Mp3 « 1 2 3 » ibrahim 23 972 Son Mesaj Temmuz 13, 2008, 01:53:21 ÖS
Gönderen: nefret05
Sansar - Paranı Verdim (Sagopa Diss) Kilitli Konular ibrahim 0 204 Son Mesaj Temmuz 19, 2008, 10:23:24 ÖS
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Etiketler