|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #140 : Temmuz 17, 2008, 01:16:15 ÖS » |
|
tasvip etmediğim bir albüm.
albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor
|
|
|
|
|
|
:S
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 dissleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 rap indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 album indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 mp3 leri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 download, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videolari, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 resimleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 haber, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 yukle,
Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videosu, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #141 : Temmuz 17, 2008, 03:46:16 ÖS » |
|
şerefsizin biri linki ihbar etmiş heralde dosya bulunamadı diyor :tes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!_Mr.MeneLaus_!
|
 |
« Yanıtla #142 : Temmuz 17, 2008, 07:15:39 ÖS » |
|
albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor  [/quote] Abicim Sen Bu Kadar Sagoya Zıt Ken NasıL oLurda Bir Sago Fanında Moderatörsün
|
|
|
|
|
|
Hey Şehit ogLu İrkiL Ve Dik Dur,Avrupa HayaLi SoysuzLuktur,Ecdadını BiL özünLe Has Dur,Geçmişin MertLik Oda Bozkurttur...<br />Ne Koministim Ben Nede Faşist,üLkem İçin Yaşar öLürüm Hiç,Sapmam Saga SoLa Tetikdeyiz,Mustafa KemaL\\\'dir Önderimiz....
|
|
|
|
melancholy_rap
|
 |
« Yanıtla #143 : Temmuz 17, 2008, 09:31:50 ÖS » |
|
demişLer ki 19 yaşında gencecik bir insanın nesini alacaksın?
19 yşında genceck bi insan 30 yşında T-Rap i temsil eden birine diss atmayı biliosa bnn cezasını çekmeyide biLmeLidr..
bide açıklama yapmş bu diss i onlar başlattı die bn SAGOcuyum ve sagonun hiçbi şrkısnda sansara bi laf duymadm.. sago atmadı ama kuvetmiradan başka biri attı diosa neden Sago ya laf söLüo o diss atan kişiye sölesn..
saygıLar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #144 : Temmuz 17, 2008, 09:34:36 ÖS » |
|
albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor  Abicim Sen Bu Kadar Sagoya Zıt Ken NasıL oLurda Bir Sago Fanında Moderatörsün [/quote] mod degilim evladım site benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!_Mr.MeneLaus_!
|
 |
« Yanıtla #145 : Temmuz 17, 2008, 10:16:52 ÖS » |
|
albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor  Abicim Sen Bu Kadar Sagoya Zıt Ken NasıL oLurda Bir Sago Fanında Moderatörsün mod degilim evladım site benim  [/quote] Bu Daha Feci Bide Abi Dedik Saygı gösterdik EvLadım Diyipde Üstü Kapalı Küfür Etmene Gerek Yoktu..
|
|
|
|
|
|
Hey Şehit ogLu İrkiL Ve Dik Dur,Avrupa HayaLi SoysuzLuktur,Ecdadını BiL özünLe Has Dur,Geçmişin MertLik Oda Bozkurttur...<br />Ne Koministim Ben Nede Faşist,üLkem İçin Yaşar öLürüm Hiç,Sapmam Saga SoLa Tetikdeyiz,Mustafa KemaL\\\'dir Önderimiz....
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #146 : Temmuz 17, 2008, 10:19:19 ÖS » |
|
agız alışkanlıgı lan ne küfürü kardeşimsin sen benim neyse konu dagılmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sagopa
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #147 : Temmuz 19, 2008, 09:04:11 ÖÖ » |
|
Sağol İbo Abii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dissozof
|
 |
« Yanıtla #148 : Temmuz 19, 2008, 10:13:28 ÖÖ » |
|
Dostlar öncellikle şöyle söyleyim. Sagopa'nın köpekleri, Sansar'ı disslediler. Sansar'ı mahkmeye verince, diss geldi. Eğer ki, diss mis çekemiyorsan rapperlıktan ayrıl kardeşim. Zaten rapper değilsin, kurşun gibi punk'cusun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbra
|
 |
« Yanıtla #149 : Temmuz 19, 2008, 01:53:28 ÖS » |
|
HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN MİLLET RAP YAPIYORUM DİE ÇIKIYO KÜFÜR EDİYO KOLAYSA GEÇİN SAGOPANIN YERİNE BÖYLE ŞARKI YAZMAKLA OLMUYO İŞLER..EĞER DİSS İSTİYOLARSA SAGOPA EN KRALINI YAZAR DİSSTORTİON EPİ HERKESE HATIRLATIRIM AMA SAGONUN BUNLARA HARCICAK VAKTİ YOK..!
Forumda büyük harflerle yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|