Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ocak 09, 2009, 12:53:31 ÖÖ

*~ Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 ~*
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3  (Okunma Sayısı 7354 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim

*

[Tecrübe Puanı] +65535/-65535
Array

[Kurban OluRum HerBişeyime:) ]

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #140 : Temmuz 17, 2008, 01:16:15 ÖS »

tasvip etmediğim bir albüm.
albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor Çok mutlu

:S
Manyak Mod
*

View Profile
Re: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3
+ Posted on: Ocak 09, 2009, 12:53:31 ÖÖ ;

Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar

kayit
Anahtar Kelimeler: Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 dissleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 rap indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 album indir, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 mp3 leri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 download, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videolari, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 resimleri, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 haber, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 yukle, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 videosu, Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
ibrahim

*

Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #141 : Temmuz 17, 2008, 03:46:16 ÖS »

şerefsizin biri linki ihbar etmiş heralde dosya bulunamadı diyor  :tes

!_Mr.MeneLaus_!

*

[Tecrübe Puanı] +1/-0
Array

<3_£ver R4P

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #142 : Temmuz 17, 2008, 07:15:39 ÖS »

albüm ha bravo helal olsun sana şak şak şak bilemiyorum artık ne desem sana aklıma birşey gelmiyor Çok mutlu
[/quote]

Abicim Sen Bu Kadar Sagoya Zıt Ken NasıL oLurda Bir Sago Fanında Moderatörsün Gülücük

Hey Şehit ogLu İrkiL Ve Dik Dur,Avrupa HayaLi SoysuzLuktur,Ecdadını BiL özünLe Has Dur,Geçmişin MertLik Oda Bozkurttur...<br />Ne Koministim Ben Nede Faşist,üLkem İçin Yaşar öLürüm Hiç,Sapmam Saga SoLa Tetikdeyiz,Mustafa KemaL\\\'dir Önderimiz....
melancholy_rap

*

[Tecrübe Puanı] +0/-0
Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #143 : Temmuz 17, 2008, 09:31:50 ÖS »

demişLer ki
19 yaşında gencecik bir insanın nesini alacaksın?

19 yşında genceck bi insan 30 yşında T-Rap i temsil eden birine diss atmayı biliosa bnn cezasını çekmeyide biLmeLidr..

bide açıklama yapmş bu diss i onlar başlattı die bn SAGOcuyum ve sagonun hiçbi şrkısnda sansara bi laf duymadm..
sago atmadı ama kuvetmiradan başka biri attı diosa neden Sago ya laf söLüo o diss atan kişiye sölesn..

saygıLar..
ibrahim

*

Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #144 : Temmuz 17, 2008, 09:34:36 ÖS »

Abicim Sen Bu Kadar Sagoya Zıt Ken NasıL oLurda Bir Sago Fanında Moderatörsün Gülücük
[/quote]
mod degilim evladım site benim Çok mutlu

!_Mr.MeneLaus_!

*

[Tecrübe Puanı] +1/-0
Array

<3_£ver R4P

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #145 : Temmuz 17, 2008, 10:16:52 ÖS »

mod degilim evladım site benim Çok mutlu
[/quote]

Bu Daha Feci Çok mutlu
Bide Abi Dedik Saygı gösterdik EvLadım Diyipde Üstü Kapalı Küfür Etmene Gerek Yoktu..

Hey Şehit ogLu İrkiL Ve Dik Dur,Avrupa HayaLi SoysuzLuktur,Ecdadını BiL özünLe Has Dur,Geçmişin MertLik Oda Bozkurttur...<br />Ne Koministim Ben Nede Faşist,üLkem İçin Yaşar öLürüm Hiç,Sapmam Saga SoLa Tetikdeyiz,Mustafa KemaL\\\'dir Önderimiz....
ibrahim

*

Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #146 : Temmuz 17, 2008, 10:19:19 ÖS »

agız alışkanlıgı lan ne küfürü kardeşimsin sen benim neyse konu dagılmasın  göz kırpan

Sagopa

Durumum:

« Yanıtla #147 : Temmuz 19, 2008, 09:04:11 ÖÖ »

Sağol İbo Abii
Dissozof

*

[Tecrübe Puanı] +1/-0
Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #148 : Temmuz 19, 2008, 10:13:28 ÖÖ »

Dostlar öncellikle şöyle söyleyim. Sagopa'nın köpekleri, Sansar'ı disslediler. Sansar'ı mahkmeye verince, diss geldi. Eğer ki, diss mis çekemiyorsan rapperlıktan ayrıl kardeşim. Zaten rapper değilsin, kurşun gibi punk'cusun.
kbra

*

[Tecrübe Puanı] +0/-0
Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #149 : Temmuz 19, 2008, 01:53:28 ÖS »

HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN MİLLET RAP YAPIYORUM DİE ÇIKIYO KÜFÜR EDİYO KOLAYSA GEÇİN SAGOPANIN YERİNE BÖYLE ŞARKI YAZMAKLA OLMUYO İŞLER..EĞER DİSS İSTİYOLARSA SAGOPA EN KRALINI YAZAR DİSSTORTİON EPİ HERKESE HATIRLATIRIM AMA SAGONUN BUNLARA HARCICAK VAKTİ YOK..!

Forumda büyük harflerle yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olun
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Konular da Dikkatini Çekebilir
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Sansar - Söz Verdim Mp3 Mp3 ibrahim 0 253 Son Mesaj Haziran 04, 2008, 05:41:52 ÖS
Gönderen: ibrahim
Sansar Salvo - Söz Verdim Şarkı Sözleri ƧƬӨЩΛЩΛΥ 0 163 Son Mesaj Haziran 04, 2008, 06:13:56 ÖS
Gönderen: ƧƬӨЩΛЩΛΥ
Sansar Salvo - Paranı Verdim [Sagopa Kajmer Diss] Şarkı Sözleri « 1 2 3 » ibrahim 25 1247 Son Mesaj Temmuz 05, 2008, 09:26:41 ÖÖ
Kurşun - Gözüm Üstünüzde [Sagopa Kajmer Diss] Mp3 Mp3 « 1 2 3 » ibrahim 23 972 Son Mesaj Temmuz 13, 2008, 01:53:21 ÖS
Gönderen: nefret05
Sansar - Paranı Verdim (Sagopa Diss) Kilitli Konular ibrahim 0 204 Son Mesaj Temmuz 19, 2008, 10:23:24 ÖS
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Etiketler