|
UFUK
|
 |
« : Temmuz 16, 2008, 04:01:05 ÖS » |
|
oyun basit mutlaka bilenlerde vardır.sizden önceki kişinin sorusuna evet yada hayır diyip cevap yazıyosunuz sonra bir soruda siz soruyosunuz öyle gidiyor :nn ayrıca eylenceli sorular sorun :Del başlıyorum;
hiç böcek yutmuşluğun varmı? :Del
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Evet yada Hayır (oyun) dissleri, Evet yada Hayır (oyun) rap indir, Evet yada Hayır (oyun) album indir, Evet yada Hayır (oyun) mp3 leri, Evet yada Hayır (oyun) download, Evet yada Hayır (oyun) videolari, Evet yada Hayır (oyun) resimleri, Evet yada Hayır (oyun) haber, Evet yada Hayır (oyun) yukle,
Evet yada Hayır (oyun) videosu, Evet yada Hayır (oyun) msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
ƧƬӨЩΛЩΛΥ
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2008, 05:47:14 ÖS » |
|
Hayırr asla olamazzzzzzzzzzzzzzz  fobim var zaten ıyykk :Del Hiç salıncakta sallanırken tepe üstü yere düştüğün oldumu ?
|
|
|
|
|
|
Sana aşkımı ispatlayamamışım demekki yoksa bu kadar kolay çekip gitmezdin..  OLaSıLıkSızZz !!
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2008, 05:52:54 ÖS » |
|
hayır ama kaydıraktan düştüğüm oldu :Del
çocukları kandırmak ben öçüyüm dediğin oldumu? :pn
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2008, 10:33:05 ÖS » |
|
yok olmadı olduysada hatırlamıyom :Del
hiç burnunu oyarken birine yakalandınmı :Del
|
|
|
|
|
|
:S
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2008, 10:58:48 ÖS » |
|
evet oldu dalmışım  napim orta okulda hocaların hakkında garip şeyler düşündüğün oldu mu? :Del
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2008, 11:02:05 ÖS » |
|
bütün hocaların aq sana bişe olmasın :pn hiç aşık oldunmu ve aldatıldınmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2008, 11:06:58 ÖS » |
|
evet oldum ama aldatmak için fırsatım bile olamadı.çünkü o benim değildi :cc
hiç uyuşturucu kullandın mı?(esrar,eroin vs vs)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2008, 11:19:12 ÖS » |
|
hayır sigara bile içmem :pn türki yede veya dünyada veya çevrende en nefret ettigin insan kim :vv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2008, 11:23:17 ÖS » |
|
gökhan diye bi tane muhallebi çocuğu :tes
biri sana tartışma sırasında sana kapak bir söz söylediğinde dayanamayıp dayak attığın oldumu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2008, 11:28:49 ÖS » |
|
şiddete başvurmadım kolay kolay kapak olmam yani altta kalmam bu benden büyükse bile ama bazı susmam gerektigi anlar olmuştur susmuşumdur gelecegim ve sevenlerim için mavi rengi severmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|