|
.RapRenSes.
|
 |
« Yanıtla #130 : Kasım 20, 2008, 05:52:17 ÖS » |
|
226. Gün bugünn  uzun süre sayılır mııı  Çok sevdiğin halde ayrılmak zorunda olduğun oldu mu =/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Evet yada Hayır (oyun) dissleri, Evet yada Hayır (oyun) rap indir, Evet yada Hayır (oyun) album indir, Evet yada Hayır (oyun) mp3 leri, Evet yada Hayır (oyun) download, Evet yada Hayır (oyun) videolari, Evet yada Hayır (oyun) resimleri, Evet yada Hayır (oyun) haber, Evet yada Hayır (oyun) yukle,
Evet yada Hayır (oyun) videosu, Evet yada Hayır (oyun) msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.RapRenSes.
|
 |
« Yanıtla #132 : Kasım 20, 2008, 06:49:05 ÖS » |
|
Olmaz Öyle şyy soruda sorr  Hic lyrics yazdın mı  :D Benm hic lyricsim olmadı anne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melankolia44
|
 |
« Yanıtla #133 : Aralık 01, 2008, 04:35:28 ÖS » |
|
ewet yazdım lyric okulda hocana hiç eşek şakası yaptınmı
|
|
|
|
|
|
Oº°‘¨m© ߪz((ƒª®kLI))¨‘°ºO
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #134 : Aralık 11, 2008, 11:33:18 ÖS » |
|
evet sonu disiplinle bitti ama değerdi...adam koyu fenerli bende cimbomlu  oturdugu sandelyeye sarı kırmızı tebeşir tozu tökmüştüm oturduktan sonra kızlardan bi tanesi söylemişti beni disipline verdi ama uyarıdan başka bişe olmad:  soz sözü söyledikten sonra hiç pişman oldun mu? (ayrılık olabilir kavga olabilir vs artık sana kalmış son sözü söylediğin yerleri seçmek)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Rapperguy
|
 |
« Yanıtla #136 : Aralık 13, 2008, 02:17:01 ÖS » |
|
Evet Hic biyerini kirdigin oldu mu (kol.bacak,kafa,boyun v.s v.s v.s :  )?
|
|
|
|
|
|
Ben o her cumlede bulunan noktalardan degilim.....
|
|
|
|
.RapRenSes.
|
 |
« Yanıtla #137 : Aralık 13, 2008, 02:20:40 ÖS » |
|
Hemde kac kere Hic aldatıldığın oldu mu =P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rapperguy
|
 |
« Yanıtla #138 : Aralık 23, 2008, 05:48:57 ÖS » |
|
 evet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rapperguy
|
 |
« Yanıtla #139 : Aralık 23, 2008, 05:52:15 ÖS » |
|
soru sormayi unuttum  Evet Hic biyerini kirdigin oldu mu (kol.bacak,kafa,boyun v.s v.s v.s :  )? Ne yaparken ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|