|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2008, 11:33:02 ÖS » |
|
orta şekerli,çünkü severim dersem yalan olur,rengim turuncudur  en son ne zaman ağladın ?:büüü
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Evet yada Hayır (oyun) dissleri, Evet yada Hayır (oyun) rap indir, Evet yada Hayır (oyun) album indir, Evet yada Hayır (oyun) mp3 leri, Evet yada Hayır (oyun) download, Evet yada Hayır (oyun) videolari, Evet yada Hayır (oyun) resimleri, Evet yada Hayır (oyun) haber, Evet yada Hayır (oyun) yukle,
Evet yada Hayır (oyun) videosu, Evet yada Hayır (oyun) msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2008, 11:39:35 ÖS » |
|
hatırlamıyom kardeşim ben duygusuz oldum bu aralar mantı yemegini severmisin :Del
|
|
|
|
|
|
:S
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2008, 11:44:15 ÖS » |
|
dayı yıktın beni mantı hastasım bir tencereyi tek başıma yerim  hayatından memnun musun?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2008, 11:50:00 ÖS » |
|
daha iyi olabilirdi ama yaşadıgım olaylar buna pek izin vermedi bunada şükür en azından aç ve açıkta degilim be seven birisi var :pap saglık olsun
uykuyla aran nasıl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 16, 2008, 11:53:46 ÖS » |
|
peh dostum bu sorumu :pn uyku kim tanımıyorum :opps günde 3-4 olmadı 5saat uyurum 4-5 gibi yatar 7-8 gibi kalkıyorum
aşkın için ne yapardın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2008, 11:58:01 ÖS » |
|
herşeyi yaptım valla manevi açıdan yani ikimizde birbirimize destek olduk  türkiye neden yerinde sayıyor neden zengin olamıyor :opps
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 17, 2008, 12:06:35 ÖÖ » |
|
hoca basit cevabı devletin malı deniz yemeyen keriz felsefesini kullanıyoruzda ondan :nn
şuan gökten bir yıldızın kaydığını görsen ne dilerdin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pSko
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 17, 2008, 11:23:19 ÖÖ » |
|
hiç dilek tutma ihtiyacı hissetmedim yıldız kaydığında, kabul mu oluyomuş yoksaa :pn ama illa bişey dileyeceksem olsam avatardaki gözlerin tekrar yanımda olmasını dilerdim. :cc
Yağmur yağarken ne yaparsın ??? :q
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır! İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli.. Ama; ihmal edilmiş.. pSko
|
|
|
|
ExTAcY
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 17, 2008, 11:44:34 ÖÖ » |
|
Dışarı Çıkıp IsLanıRım :dım Hic sevmedigin haLde annen aLdıgı için giydigin biseyler oldu mu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mchircin
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 18, 2008, 02:15:54 ÖS » |
|
yavaş birader o kadar açılma ayrıca bir üsteki sorunun cevabını verdikten sonra sorunu yaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|