Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ocak 09, 2009, 12:39:55 ÖÖ

*~ Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. ~*
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!..  (Okunma Sayısı 215 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
 pSko

*

[Tecrübe Puanı] +133/-4
Array

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« : Kasım 21, 2008, 03:23:27 ÖS »

Bir Matrax kahramanı olan ve Matrax programındaki cürretkar tavrıyla çok sevilen Atila Bey, bu kez Esra Ceyhan'ın programına katılarak televizyon dünyasına nanik yaptı. TV'ye konuk olmanın nasıl basit sebeplere dayandığını göstermek artık Atila Bey'in uzmanlık alanı. Basın da duruma inanmış durumda. İşte o haber:

Esra Ceyhan'ın Kanal D'deki programında reyting adına öyle büyük bir çirkinlik yaşandı ki izleyenler şoke oldu. Ceyhan,
canlı yayında telefon bağlantısına tecavüzcü bir sapığı aldı.
Bu kişi de mahallesindeki bir kadına nasıl tecavüz ettiğini anlattı.

Esra Ceyhan dinledikleri karşısında şoke olmuş numarası yaptı. Numara yaptı diyoruz çünkü, buna rağmen o kişinin telefon konuşmasını kestirmedi. Sapık da ballandıra ballandıra anlattı.

Esra Ceyhan’ın programında yaşanan olayda, yayına telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen kişi, yaptığı taciz ve tecavüzleri anlattı.

MAHALLEDEKİ KADINA TECAVÜZ ETTİM

Herkesi şok eden bu kişi mahalledeki bir kadına aşık olduğunu ve eşine onunla evlenmek istediğini eşinin kabul etmemesi üzerine bu kişiye tecavüz ettiğini itiraf etti.

Adamın itirafları karşısında herkes donakalmıştı ancak konuşma devam etti "Daha sonra baldızımla bir ilişki yaşadık. Hanım ’Bu kadar rezalet olmaz, kendi aramızda halledelim. Biz boşanalım, kardeşimle evlen’ dedi. Bu kez baldızımla nikah yaptık. Bu sefer maddiyatta tutturamadım. Sıkıntıya girdim. Bu kez internet ve telefon üzerinden bazı insanları taciz etmeye başladım."

Stüdyodaki ve ekran başındakilerin kanını donduran bu konuşmasının şoku geçmeden adam sözlerine şöyle devam etti:

"Çoğunu tenzih ediyorum fakat inanır mısınız bazıları bana kontör gönderdi, ’devamlı sen bizi arama, biz gönderelim sen bizi ara’ diye. Öyle insanlar da var yani!!"

BİR KAÇ KEZ TEDAVİ OLDUM

İsmini vermeyen adam, bir kaç kez tedavi olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını söylemeyi de ihmal etmedi.

Söylenenler karşısında şaşkına düşen Esra Ceyhan’ın ’Küçükken tacize uğradınız mı?’ sorusuna da ’hayır’ diyen adam ’Ben kız çocuğu gibi büyütüldüm. İnsanlara düşman gibi baktım" ifadesini kullandı.

Stüdyoda oturan Dr. Haydar Dümen ise yapılan tüm bu konuşmaları dinledikten sonra teşhisi koydu: "Psikopat! Tek kelimeyle böyle. Ruhi yapısı böyle. Bu tarafa şarj etmese alkolik olacaktı, uyuşturucu kullanacaktı. Tedavisi yok!"

(Vatan)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Taciz_tecavuz_ve_yasak_ask_209513_1&tarih=19.11.2008&Newsid=209513&Categoryid=1

CANLI YAYINDA TECAVÜZLERİNİ ANLATTI
Canlı yayınlarda yaşanan ilginç gelişmeler, konuşmalar, gaflar, telefonla katılan konukların sert çıkışları, küfürleri derken bugün ismini vermeyen bir kişiden öyle bir itiraf geldi ki izleyenlerin ağzı bir karış açık kaldı.

YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır!

İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli.. Ama; ihmal edilmiş..
pSko

Manyak Mod
*

View Profile
Re: Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!..
+ Posted on: Ocak 09, 2009, 12:39:55 ÖÖ ;

Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar

kayit
Anahtar Kelimeler: Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. dissleri, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. rap indir, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. album indir, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. mp3 leri, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. download, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. videolari, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. resimleri, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. haber, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. yukle, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. videosu, Matrax'ın TV Dünyasına Armağanıdır... İzleyin!.. msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
 pSko

*

[Tecrübe Puanı] +133/-4
Array

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2008, 03:23:59 ÖS »

hmss fuu Çok mutlu çılgın :puahaha :puahaha

YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır!

İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli.. Ama; ihmal edilmiş..
pSko

.RapRenSes.

*

[Tecrübe Puanı] +40/-1
Array

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2008, 03:44:12 ÖS »

Güliim mi ağlim mi bilmiorum ya =X Ne kadar rahat adam.Yaptıklarını utanmadan anlatıo...Pskopat =//
ibrahim

*

[Tecrübe Puanı] +65535/-65535
Array

[Kurban OluRum HerBişeyime:) ]

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2008, 03:50:26 ÖS »

zuhaa tam bi komedi ya  manyahhh  manyahhh  :puahaha ama iyi olmuş bıkmıştık böle saçma sapan programlardan türkiyenin böyle programlara ihtiyacı yok  Çok mutlu

:S
UFUK

*

[Tecrübe Puanı] +35/-5
Array

OSLEM

Üyelik Bilgileri WWW
Durumum:

« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2008, 04:23:03 ÖS »

atilla abi süpersinnnnnnnnnnnnnnn seni matrax ta facebookta heryerde takippppp ediyoruz herkese nanik yapman dileğiyle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
BlueDragon

*

[Tecrübe Puanı] +0/-0
Array

StiLim King PuzzLé !!..

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2008, 06:51:13 ÖS »

Ohanza çılgın Kendini bi .. sanıyo ya, anlatıyo bi de utanmadan

MilyonLarca spermin arasından 1. geL
ßir de şu yaşadığın hayata bak !

çeek

^^HuntéR HeaRt HeLmsLéy^^
D.A.R.Boss

*

[Tecrübe Puanı] +3/-2
Array

D.A.R.Boss

Üyelik Bilgileri
Durumum:

« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2008, 12:51:45 ÖS »

ilginc valla  ne dıyım  adam ne baldız bırakmıs ne mahalle keserim

D.A.R.Boss
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Konular da Dikkatini Çekebilir
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Mutlaka İzleyin!.. Breakdance ƧƬӨЩΛЩΛΥ 5 511 Son Mesaj Temmuz 23, 2008, 07:43:24 ÖS
Gönderen: ƧƬӨЩΛЩΛΥ
Mutlaka İzleyin!..(2) Breakdance ƧƬӨЩΛЩΛΥ 3 522 Son Mesaj Temmuz 25, 2008, 12:44:44 ÖS
Gönderen: ibtisam-ı cebris
Gambler Grubundan Bir Müthiş Şov Daha (: Süperler İzleyin!.. Breakdance ƧƬӨЩΛЩΛΥ 0 194 Son Mesaj Kasım 11, 2008, 09:53:06 ÖS
Gönderen: ƧƬӨЩΛЩΛΥ
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Etiketler