|
.RapRenSes.
|
 |
« : Ekim 27, 2008, 03:27:03 ÖS » |
|
Acık ve net...Msn nicklerinizde ne yazıyo? Ben baslıyorum ßâde a.k.a Zehr-î Sükût...|||Love*m
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Msn Nickleriniz dissleri, Msn Nickleriniz rap indir, Msn Nickleriniz album indir, Msn Nickleriniz mp3 leri, Msn Nickleriniz download, Msn Nickleriniz videolari, Msn Nickleriniz resimleri, Msn Nickleriniz haber, Msn Nickleriniz yukle,
Msn Nickleriniz videosu, Msn Nickleriniz msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2008, 03:31:24 ÖS » |
|
İmmoderate Rhyme........kimseyle alıp veremediğim yok sadece rahat bırakın beni
şimdilik bu yarın ne olur bilmmem
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|๓гร.שเгüร๓ς|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2008, 10:19:47 ÖS » |
|
| νιяυѕм¢ α.к.α яєησναтισ | & | мяs. νιяυѕм¢ |
KişiseL - [c=3]| ๒єгк●๓๓๓๓๓ = ђєгşєא●๓๓๓๓๓ | [/c=4] Kalbime bir hançer sapLa. Vur gitsin.. // 3 EKim 2008 Cuma - 3 Kasım 2008 Pazartesi !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DisSH3*
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2008, 04:00:06 ÖS » |
|
Nick^mde : 'DisSH3* yasıore. KişiseLmde:| Bu kaLpte de vardır eLbet sewqiden öte$i, neden bu Kadar zoRdu ki qörmeSi..? .|| yası0re...xD
|
|
|
|
|
|
Sözlermde bni arkadan vuRan ßi dost ßuLdm hep ...!
|
|
|
|
D.A.R.Boss
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2008, 09:45:32 ÖS » |
|
Hayat Bostur KAfa Hostur Elınde Lıse Kıtaplarıyla Kostur Allah Kostur.!
|
|
|
|
|
|
D.A.R.Boss
|
|
|
|
YaqmuRespecT
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 09, 2008, 12:48:59 ÖÖ » |
|
* r 3 s p 3 c T <3 r € n q ! n /// [ uYkuuuu.. Yazma ! ] /// Senin Sadece Winampta Skin Var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D.A.R.Boss
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2008, 11:40:11 ÖÖ » |
|
cimri herif cahil herif hepinize fuck diss thug life miss mi? misss arkta gordum bı yerı yanlıs gıbı geldı ama olsun ıyıdır
|
|
|
|
|
|
D.A.R.Boss
|
|
|
|
ρяσ∂υ¢єя
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2008, 05:16:58 ÖS » |
|
itiraf ediyorum winampında çalan uknown artsit benim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaqmuRespecT
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2008, 05:22:21 ÖS » |
|
* ''яєѕρє¢т'' Kül Kuzusu <3 ^^ 'Hostumuz Açılmış Site Satışlarımız Başlamıştır Fiyatlar Çok Uygun Almak İsteyen Yazsın ...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ƧƬӨЩΛЩΛΥ
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2008, 10:15:15 ÖS » |
|
' YağmuR oL geL YeniDeN okŞa SacLaRıMıı...
Noktanın konuLmak üZere oLduğu, eLLerimin hİç ısıNmaDığı biR güNDeyim.. *Bunny...
|
|
|
|
|
|
Sana aşkımı ispatlayamamışım demekki yoksa bu kadar kolay çekip gitmezdin..  OLaSıLıkSızZz !!
|
|
|
|