pSko
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2008, 10:04:39 ÖS » |
|
psko filmmerkez.com diye bir domain var çocugun birinde ortak olalım diyor aylık 10 lira reseller parası verebilirim diyor ne diyon?
ne ortaklığı anlamadım ki 10 lira versin sunucuya ekleyim sitesini film atmayacaksa tabi sunucuya .. yasak çünkü
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır! İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli.. Ama; ihmal edilmiş.. pSko
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Sohbet Köşesi dissleri, Sohbet Köşesi rap indir, Sohbet Köşesi album indir, Sohbet Köşesi mp3 leri, Sohbet Köşesi download, Sohbet Köşesi videolari, Sohbet Köşesi resimleri, Sohbet Köşesi haber, Sohbet Köşesi yukle,
Sohbet Köşesi videosu, Sohbet Köşesi msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2008, 10:06:55 ÖS » |
|
bana ortak olalım diyor :pn gelirleride paylaşırız diyo :pn sende bıktın ya rap sitesinden vb kursak lisans sorunu yaşarmıyız acaba  seo falan yapsan sende degişiklik olur hani ayrıca reseller parasının yarısı çıkıyo unutma
|
|
|
|
|
|
:S
|
|
|
pSko
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2008, 10:08:37 ÖS » |
|
site h.a.c.k lenmiş  vb lisans ister ama smf uygundur, 10 lira vercekse neden olmasın :pn yalnız sunucuya video atılmayacak ona göre
|
|
|
|
|
|
YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır! İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli.. Ama; ihmal edilmiş.. pSko
|
|
|
pSko
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 10:10:50 ÖS » |
|
hızlı konuş çıkacam işim var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2008, 10:12:41 ÖS » |
|
yok lan rapide nolmuş sanki :pn smf istiyor oda msn e baksana bi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pSko
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2008, 10:14:00 ÖS » |
|
çıkmam lazım smf olur diyosa tamam işte gelince konuşuruz :pap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2008, 10:15:10 ÖS » |
|
tamam yönlendirme için adresi verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pSko
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 23, 2008, 10:16:01 ÖS » |
|
tamam hadi dikkat edin kendinize heppiniiiiiiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2008, 10:25:56 ÖS » |
|
sende canım bugünüde karla kapattım yaşasın ticaret zuahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciναимєяd
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 24, 2008, 10:16:48 ÖÖ » |
|
Sa.. Ula hanginizin nazarı değdi ? Hastaneyle ugrastım tüm gece ? Postuda deldirdik  Sıcak çarpmış,ne yesem içsem mide otomatiğe bağlamıştı artık,5 dk içerisinde kusuyodum :opps Geçmiş olsun diyin bana!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|