|
.RapRenSes.
|
 |
« Yanıtla #240 : Kasım 15, 2008, 04:44:19 ÖS » |
|
A.P.O-Boynunu Eyy! xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manyak Mod
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi forumlar
Anahtar Kelimeler: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? dissleri, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? rap indir, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? album indir, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? mp3 leri, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? download, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? videolari, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? resimleri, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? haber, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? yukle,
Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? videosu, Şu Anda Ne Dinliyorsunuz ¿? msn eklentisi, sarki; sozleri, lyrics, youtube
|
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #241 : Kasım 17, 2008, 01:19:41 ÖS » |
|
Duman - Ahh
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #243 : Kasım 19, 2008, 06:31:55 ÖÖ » |
|
haluk levent - ela gözlüm  Ela gözlü benli dilber Sen de olasın benim gibi Zülfün sökük boynun bükük Sende olasın benim gibi Bahçende güller bitmesin Kapından hekim geçmesin Dalında bülbül ötmesin Sen de olasın benim gibi Gel yanıma sarıl bana Ele gözlüm yandım sana
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
UFUK
|
 |
« Yanıtla #245 : Kasım 20, 2008, 05:57:43 ÖS » |
|
nurettin reçber - aglama yar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|๓гร.שเгüร๓ς|
|
 |
« Yanıtla #246 : Kasım 26, 2008, 07:15:05 ÖS » |
|
Rah-ı Rast - Zincirlerimi kır yar [ft Duygu]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr_eLiZe
|
 |
« Yanıtla #247 : Kasım 27, 2008, 08:57:57 ÖS » |
|
hayki =) paşa rhyme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rapperguy
|
 |
« Yanıtla #248 : Aralık 26, 2008, 03:13:11 ÖS » |
|
Istanbul attack-hoo sonrada... Ege Cubukcu ft. Pamela-Bir de baktim
|
|
|
|
|
|
Ben o her cumlede bulunan noktalardan degilim.....
|
|
|
|
Ra-$h!t
|
 |
« Yanıtla #249 : Aralık 28, 2008, 01:19:49 ÖS » |
|
Sansar Salvo - Şerkeş Lirik ardından yine Sansar Salvo - Adrenalin
|
|